Fernandes Bottling Company duurzaam ondernemen

 

Als bedrijf willen wij op een zinvolle manier blijven voortbestaan, en dat kan niet zonder een positieve bijdrage te leveren aan de gemeenschappen waar we onderdeel van zijn, begaan te zijn met het welzijn van de mensen om ons heen en zuinig om te gaan met de bronnen waar we gebruik van maken. In elke verpakking frisdrank, sap of water die bij Fernandes Bottling vandaan komt zit het verhaal van een bedrijf dat zich inspant om een duurzame toekomst tegemoet te gaan. 

Daarom zijn onze activiteiten opgedeeld in drie categorieën waarin wij denken het verschil te kunnen maken: Fernandes Goes Green, Fernandes Gets Fit en Fernandes Social. Klikt up op onderstaande logo's om meer te lezen over wat deze programma's inhouden:

 


Fernandes Goes Green 
 Fernandes Gets FitFernandes Social

Duurzaamheidsverslag

In 2015 hebben wij ons  eerste duurzaamheidsverslag gepubliceerd. We merken steeds meer hoe belangrijk maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor Suriname. Door jaarlijks een duurzaamheidsverslag uit te brengen willen wij u informeren over onze inspanningen en resultaten op het gebied van duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Tevens willen wij u graag deelgenoot maken van onze plannen voor een duurzame toekomst. 

Samen met diverse partners, onze medewerkers en onze trouwe consumenten hebben we al heel wat bereikt; en daar zijn we trots op. We werken hard aan het bereiken van onze doelen op lange termijn, en daarbij hebben ook uw input nodig.

Heeft u vragen of tips voor ons dan kunt u die sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 Fernandes Bottling Company Duurzaamheidsverslag 2014