Fernandes Bottling Company N.V. is al 84 jaar franchisehouder van de meest toonaangevende merken van de Coca-Cola Company. Dat wil zeggen dat wij verantwoordelijk zijn voor de productie/import, distributie en marketing van niet alleen de bekende Fernandes Softdrinks en Fernandes Sodawater, maar ook van Coca-Cola, Coca-Cola No Sugar, Sprite, Fanta, Minute Maid, Powerade en Dasani-water in Suriname. Wij brengen onze dranken veelal in PET-verpakkingen op de markt; en wel in formaten van o.a. 2 liter, 20 oz. (591ml) en 12-oz. (355 ml). 

Veel van onze dranken bevatten suiker. Zoals alle andere soorten voeding en dranken, kunnen softdrinks met suiker gedronken worden als onderdeel van een gevarieerd voedingspatroon. Te veel calorieën eten en drinken, bijvoorbeeld uit frisdrank, kan bijdragen tot gewichtstoename en obesitas. Een evenwichtige levensstijl is cruciaal om ons gewicht onder controle houden. Zoals alle voeding en drank kunnen ook frisdranken met calorieën met mate worden geconsumeerd, zolang de consumptie niet buitensporig wordt.

Indien u de inname van calorieën en suiker wil beperken, bieden wij een aantal heerlijke dranken aan die minder, weinig of helemaal geen suiker en calorieën bevatten; zoals Coca-Cola No Sugar, Dasani en Fernandes Sodawater. Daarnaast weten we dat sommige mensen de grootte van hun porties willen beperken; wij bieden daarom onze dranken in verschillende formaten aan. Tenslotte kunt u op al onze verpakkingen duidelijke informatie vinden over de hoeveelheid calorieën die het product bevat; zodat u kunt kiezen wat het beste bij u en uw familie past.

Hier ziet u de merken die wij momenteel in onze portfolio hebben; klikt u op het logo voor meer info over het merk zelf:

 

Coca Cola
Minute Maid Pulpy Orange