Minute Maid is al meer dan 60 jaar een internationaal boegbeeld van voedingsrijke en verfrissende vruchtendranken, gemaakt van hoogwaardige kwaliteit vruchten en vruchtensappen. Sinds mei 2015 zijn de Minute Maid Fruit Coolers in de smaken Portugal, Orange en Lemonade made in Suriname

Minute Maid Fruit Coolers zijn verrijkt met vitaminen B3, B6 en B12. Minute Maid Fruit Coolers zijn verkrijgbaar in PET-flessen van 350 ml en 500 ml in drie smaken: Portugal (mandarijnsmaak, met toegevoegde vitaminen B3, B6 en B12), Orange en Lemonade (met toegevoegde vitaminen B3, B6 en B12). Minute Maid Fruit Cooler Orange is tevens verkrijgbaar in 1L verpakking.

Vanaf 3 augustus 2021 is Minute Maid verkrijgbaar in 5 nieuwe smaken en kleuren die een unieke ervaring bieden: Apple, Mango, Guava, Orange en Peach. Ook de smaken Guava en Mango bevatten vitamine B3, B6 en B12 en de smaken Orange, Apple en Peach bevatten vitamine E en zink. Deze smaken zijn verkrijgbaar in cans van 330ml.

Om een gezond voedingspatroon te hebben is het belangrijk dat je gevarieerd en gematigd eet en drinkt. Voeding en dranken met suiker, die calorieën bevatten, horen daarbij.  Deze voeding en dranken kunnen onderdeel uitmaken van een gebalanceerde levensstijl zolang men er niet teveel van gebruikt.

De voedingswaarde van Minute Maid Fruit Cooler Orange per portie van 250 ml is:

* Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid, gebaseerd op 2000 Kcal per dag

 

De voedingswaarde van Minute Maid Fruit Cooler Lemonade per portie van 250 ml is:

* Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid, gebaseerd op 2000 Kcal per dag

 

De voedingswaarde van Minute Maid Fruit Cooler Portugal per portie van 250 ml is:

De voedingswaarde van Minute Maid Apple per blikje van 330 ml is:

De voedingswaarde van Minute Maid Guava per blikje van 330 ml is:

De voedingswaarde van Minute Maid Mango per blikje van 330 ml is:

De voedingswaarde van Minute Maid Orange per blikje van 330 ml is:

De voedingswaarde van Minute Maid Peach per blikje van 330 ml is:

* Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid, gebaseerd op 2000 Kcal per dag