Cherry Bouquet, Cream Ginger, Green Punch en Pineapple; de bekendste smaken softdrinks van Surinaamse bodem worden geproduceerd door Fernandes Bottling Company N.V.

De frisdranken van Fernandes zijn geliefd bij vrijwel iedere Surinamer, ook ver buiten onze landsgrenzen.

U kunt op ieder moment van de dag genieten van een lekkere kersensmaak, pittige gembersmaak, de groene mix van tropisch fruit of de heerlijke ananas-soft want de kleurrijke softdrinks van Fernandes zijn overal in Surinameverkrijgbaar. Fernandes zorgt voor “Taste to Remember, Moments to Share”.
In het buitenland (met name in Nederland) wordt Fernandes geassocieerd met het tropische en exotische karakter van Suriname, onder het motto “Discover the Taste of Suriname”.

 

Daarnaast bieden wij Fernandes Sodawater aan. Heerlijk verfrissend om zo te drinken voor de liefhebber, of perfect om te mixen met bijvoorbeeld whiskey voor een whiskey-soda: Fernandes Sodawater biedt voor ieder wat wils. 

Fernandes softdrinks zijn verkrijgbaar in PET-flessen van 250 ml, 350 ml, 20 oz. (591 ml) 1 liter en 1,5 liter. Fernandes Sodawater is verkrijgbaar in PET-flessen van 350 ml en 20 oz. (591ml).

 

Ingrediënten en voedingswaarde
Alle smaken van Fernandes Softdrinks bevatten: koolzuurhoudend water, citroenzuur, natuurlijke en kunstmatige smaakstoffen, natriumbenzoaat (conserveringsmiddel) en kleurstoffen. Fernandes Sodawater bestaat uit water met koolzuurgas.

Om een gezond voedingspatroon te hebben is het belangrijk dat je gevarieerd en gematigd eet en drinkt. Voeding en dranken met suiker, die calorieën bevatten, horen daarbij.  Deze voeding en dranken kunnen onderdeel uitmaken van een gebalanceerde levensstijl zolang men er niet teveel van gebruikt. Kies bijvoorbeeld voor een Fernandes Softdrink van 250 ml als u de hoeveelheid suiker die u binnenkrijgt zou willen beperken.

De voedingswaarde van Fernandes Softdrinks Cream Ginger per portie van 250 ml is:


* Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid, gebaseerd op 200 Kcal per dag

 

De voedingswaarde van Fernandes Softdrinks Green Punch per portie van 250 ml is:

* Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid, gebaseerd op 200 Kcal per dag

 

De voedingswaarde van Fernandes Softdrinks Cherry Bouquet per portie van 250 ml is:

* Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid, gebaseerd op 200 Kcal per dag

 

De voedingswaarde van Fernandes Softdrinks Pineapple per portie van 250 ml is:

* Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid, gebaseerd op 200 Kcal per dag

 

 

De voedingswaarde van Fernandes Sodawater per portie van 250 ml is:

* Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid