Als u een winkel, eetgelegenheid of bedrijf heeft kunt u onze softdrinks, water, sportdranken en fruit coolers verkopen. Voordat u dat gaat doen maken wij graag eerst kennis met u en zorgen wij dat alle voorwaarden en voordelen met u besproken zijn.

Hoe kan ik softdrink verkopen? Hoe wordt ik klant van jullie?
Wij waarderen het zeer dat u de softdrinks van Fernandes Bottling N.V. wil gaan verkopen. Heeft u een winkel? Dan zijn in ieder geval een geldige winkelvergunning of een voorlopige toestemmingsbrief van de Districtscommissaris en een kopie van uw geldige ID-kaart, paspoort of rijbewijs nodig.
U kunt dit formulier invullen als deze papieren in orde zijn. Afhankelijk van de buurt waar uw winkel gevestigd is of zal zijn zullen wij u in contact brengen met de betreffende Area Development Coordinator van Fernandes Verkoopmaatschappij.

 

Kan ik als agentschap de softdrinks van Fernandes in een ander land gaan verkopen?
Fernandes Bottling N.V. waardeert het enorm dat u onze producten in een ander land zou willen verkopen. Hier zijn uiteraard wel bepaalde voorwaarden aan verbonden. Als u dit formulier invult kunnen wij u een vragenlijst toesturen aan de hand waarvan wij kunnen bepalen of het mogelijk is dat u als agentschap onze softdrinks in het buitenland kunt verkopen. U hoort dan zo spoedig mogelijk van ons.

 

Mijn vraag staat hier niet bij.