STYLE: PILSNER
ALCOHOL BY VOLUME: 5%
PACKAGE: 250 ML
TARGETS: THE AGE OF 18 YEAR
CASE PACK: 24
SHELF LIFE: 24 MONTH
BOTTLED BY: ST. VINCENT BREWERY LTD.,
ST. VINCENT

─ OVER ONS ─

Na 82 jaar de Surinaamse markt voorzien te hebben van softdrinks en andere non-alcoholische dranken, breidt Fernandes haar productportfolio uit met product in het alcoholsegment, namelijk in St. Vincent en Dominicaanse Republiek geproduceerde Presidente. In Suriname is Presidente verkrijgbaar in de 250 ml fles.

Fernandes Bottling Company is per 1 November 2021 de officiële vertegenwoordiger van dit biermerk in Suriname. Deze uitbreiding van het portfolio met producten buiten het non-alcoholisch drankensegment is onderdeel van de lange termijn visie die het bedrijf heeft als het gaat om het worden van een Total Beverage Company. Dit houdt in, dat er meer opties aan het portfolio zullen worden toegevoegd, waardoor consumenten kunnen genieten van producten die ze willen, in de verpakkingen die bij hun levensstijl passen.

De strategie van Total Beverage Company zal meer innovatie mogelijk maken, nieuwe merken in Suriname introduceren en consumenten keuze bieden.

AF_Presidente_FLY_Banner_26.5x83.7_AD_V1

Contact Ons | Copyright © 2021. Fernandes Bottling Company N.V. All rights reserved | Webdesign & development by Spang Makandra