Fernandes Bottling Blog

Ontdek lokaal geproduceerde Dasani Water: puur & verfrissend

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat Dasani nu wederom in Suriname wordt geproduceerd in het formaat 1.5L. Dit betekent dat je nu kunt genieten van dezelfde zuivere en verfrissende smaak van Dasani water, welke lokaal geproduceerd wordt en nog steeds voldoet aan dezelfde de hoogste kwaliteitsnormen.

Het productieproces van Dasani Water in Suriname voldoet aan de strengste internationale standaarden. Tijdens dit productieproces wordt er gebruik gemaakt van geavanceerde filtratietechnologieën en kwaliteitscontrole,s om ervoor te zorgen dat elk flesje Dasani dat onze faciliteit verlaat, van de hoogste kwaliteit is.

Dasani is zorgvuldig gefilterd en verrijkt met essentiële mineralen om een gebalanceerde en verfrissende ervaring te bieden. Of je nu onderweg bent, na een event thuiskomt of hard hebt gewerkt, Dasani is de perfecte keuze om gehydrateerd te blijven. We begrijpen dat onze klanten verschillende behoeften hebben, daarom is Dasani water ook beschikbaar in 355mL en 500mL die vooralsnog geïmporteerd wordt.

 ProductType verpakkingFormatAantal per trayGroothandelsprijs inclusief BTWConsumenten adviesprijs per fles inclusief BTW
Dasani waterPET1.5L6SRD 137.50SRD 27.50
Dasani waterPET500 mL24SRD 350.00SRD 17.50
Dasani waterPET355 mL30SRD 310.00SRD 12.50

Dasani heeft de slogan Live First, Dasani After geïntroduceerd om mensen aan te moedigen anders te denken over water, een voedingsstof die enorm belangrijk is.De jaren hebben we onze passies noodgedwongen een beetje opzij moeten zetten. Maar we moeten momenten vinden waar we blij van worden. Meestal zijn dat momenten waarop we gewoon lekker genieten van het leven. Dasani vindt dat we volop van het leven moeten genieten en wil dat je na de leukste, vermoeiendste, en spannendste momenten goed gehydrateerd blijft.

En terwijl je volop van het leven geniet, is het ook belangrijk om te zorgen voor onze planeet. Daarom moedigen we je aan om je Dasani-flessen te recyclen. Samen kunnen we bijdragen aan een schoon milieu en een duurzamere toekomst voor iedereen.

Live First, Dasani After—En maak elke ervaring nog beter door bewust te recyclen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.