Start #GiYuSrefi Online Speurtocht

Om ons nieuwste en kleinste familielid, de 250ml Fernandes Softdrink, te introduceren houdt Fernandes Bottling Company de #GiYuSrefi social media speurtocht.
Jij bent nu bij het startpunt!
Door deel te nemen aan deze speurtocht maak jij kans op de nieuwste Samsung Galaxy S9!

Wat ?

De #GiYuSrefi speurtocht is een online speurtocht die plaats zal vinden op Facebook, Instagram en Snapchat. Het startpunt van deze speurtocht is natuurlijk op de website van Fernandes Bottling. Dit is de reden dat de eerste clue/opdracht onderaan deze pagina staat.
Voordat je naar de opdracht gaat, is het beter toch eerst even de spelregels door te nemen.
Zo vergroot je ook de kans op winnen!
Het team van Fernandes Bottling wenst je alvast veel succes!

Spelregels

 • Elke deelnemer moet een volger van Fernandes Bottling Company zijn op een van de navolgende social media kanalen: Facebook, Instagram of Snapchat (indien je Fernandes Bottling Company nog niet op een van deze kanalen volgt, kan je dat alsnog doen).

 • Om de kans op het winnen te vergroten is het belangrijk om met alle opdrachten van de diverse Social media kanalen mee te doen.

 • De #GiYuSrefi online speurtocht vindt plaats van 23 nov t/m 3 dec 2018.

 • Voor de #GiYuSrefi speurtocht worden alleen foto’s van de Fernandes softdrinks 250 ml. geaccepteerd.

 • De Gi Yu Srefi Hashtag (#GiYuSrefi) moet gebruikt worden bij elke post/ story die in verband met een opdracht wordt geplaatst.

 • Elke individuele opdracht heeft aparte spelregels, neem die goed door.

GalaxyS9
Fernandes
 • Deelnemers dienen minimaal 12 jaar of ouder te zijn.

 • Uitgesloten van deelname zijn medewerkers van Fernandes Bottling Company N.V. alsmede eventuele participanten ten aanzien van de betreffende prijsvraag (waaronder inbegrepen agencies).

 • Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.

 • De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar. De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. Bij weigering of niet aanvaarding van de prijs of de aan de prijsvraag verbonden voorwaarden, zal de prijs niet worden uitgekeerd. Alsdan is Fernandes Bottling Company N.V. gerechtigd een andere winnaar te selecteren.

 • Fernandes Bottling Company N.V. is niet verantwoordelijk voor enige zichtbare of verborgen gebreken aan de prijs noch voor eventuele schade bij levering (verzending) van de prijs.

De winnaar wordt op 7 dec bekendgemaakt.

Ronde 1 Vorm de zin - Facebook

De eerste ronde van de #GiYuSrefi speurtocht is recentelijk afgelopen. Je kan alsnog kans maken op de Samsung S9 door deel te nemen aan de 2e en/of 3e ronde.

Ronde 2 Deel jouw #GiYuSrefi Fernandes moment - Instagram

Deel jouw #GiYuSrefi moment met ons op Instagram en maak kans op een Samsung S9. Maak een leuke, grappige of unieke foto van hoe jij geniet van je eerste flesje 250ml Cherry Bouquet of Green Punch en plaats deze op jouw Instagram story of feed met #GiYuSrefi en tag Fernandes Bottling. Dit kan t/m 5 december.

Ronde 3 Wist je dat? - Snapchat

Stuur Fernandes Bottling een Snap met jouw 250ml flesje Cherry Bouquet of Green Punch totdat je een streak met ons hebt. Bij elke Snap ontvang je ook van ons een clue waarmee jij iets nieuws kan leren over Fernandes Bottling. Dit kan vanaf zondag 2 december t/m 6 december.